Kategorier
Artiklar

Det snöar även i Borås

Snön faller tung och du sitter i värmen och njuter med en kopp varm choklad. Då faller din blick mot hörnet i rummet och du ser för din inre syn hur härligt det hade sett ut med en braskamin där.

Landet är avlångt och visst är det lätt att förstå att det snöar och är väldigt kallt under lång tid längst upp i landet. Men det kan även falla mycket snö längre söderut och vara rejält kallt där med. Ibland kan det också vara samma temperatur mitt i juni som det är mars. För hur många midsommaraftnar har du inte varit med om när du suttit troget utomhus i täckjacka och mössa istället för sommarklänning och blomsterkrans? Nej, en riktigt härlig och värmande braskamin är precis vad ditt hus behöver. Nu ska det äntligen bli av.

Kläder och kaminer

Staden som är känd för alla sina postorderfirmor har nu även kommit med på kartan över städer där du kan köpa riktigt fina och bra braskaminer. För en braskamin får gärna fylla två funktioner: uppvärmning och mysfaktor. Faktum är att du till och med kan välja tre funktioner om du vill. Varför inte välja en kamin där du kan laga mat ovanpå? En mycket bra idé ifall du skulle råka stå utan el en kall vinterdag. Eller om spisen skulle bråka och bestämma sig för att lägga av, men du är samtidigt fruktansvärt sugen på stekta ägg. Du väljer vad du vill och vad som passar dig. Läs mer om braskaminer på denna hemsida: braskaminerborås.se