Kategorier
Inredning

Bäst och snyggast med markiser i Stockholm

Det är förstås inte så att man vill imponera på grannarna men ändå… med nya markiser i Stockholm har man kredd att vänta sig? Plus att vårsolen är stark.

Vinterhalvåret är mycket mer än ett halvår på många platser i landet och känns även så i Stockholm. Ibland finns inte en strimma ljus att finna tröst i – men det sker ändå, varteviga år. Solen behagar lysa i en bättre vinkel på vårt avlånga fosterland och det dröjer inte länge förrän klagoropen stiger mot skyn.

Det är så varmt, och varför kan det inte vara mera lagom? Vardagsrummet känns mest som en bastu och det finns ingen vila att få nattetid i sovrummen heller, när det inträffar tropiska nätter. Det ska man ju åka utomlands för att njuta av, inte behöva lida sig igenom hemma? Som tur är finns lindring och bot för den uppfinningsrika.

Markiser gör livet bättre och snyggare

Det är nu som man skulle varit förberedd och skaffat markiser i Stockholm. Ja, AC är ju inte heller fel men markiser har fler fördelar. De syns utifrån och ger din villa en oanad charm. Men – deras främsta funktion är att förhindra att den förhatliga solen värmer upp dina fönster och därefter ditt hem.

Markiser kan fås i en mängd utföranden och färger. Du kan välja automatik så att markiserna själva anar sig till ditt kommande missnöje med hettan och kvickt fäller ut sig. Eller så väljer du en manuell variant. Glöm inte heller en matchande markis till uteplatsen så du kan läsa en bok utan att bländas.

Mer om markiser kan du hitta här: https://axaindustri.se/