Kategorier
Inredning

Måttbeställda rullgardiner

Rullgardiner är en beprövad metod för att hålla ljuset ute när man ska sova. Bäst är att kontakta ett företag som arbetar med just detta för att få experthjälp.

Det nya huset var perfekt. Det tyckte både Anna och Joel. Rena rama drömmen faktiskt. De hade tidigare bott i varsin lägenhet men skulle nu bli sambos efter husköpet. Alla möbler skulle vara nya och gemensamt inköpta så de hade botaniserat och inrett rum för rum för att passa bådas tycke och smak. Men gardiner var en annan historia.

Till sist kom de fram till att de ville ha rullgardiner i sovrummet och de hade bestämt färg tillsammans. Det var först när de skulle mäta och beställa som de insåg att fönstren inte var av standardmått. De borde ha förstått att allt inte skulle gå smärtfritt och bestämde sig nu för att kontakt ett företag för att få hjälp.

Rullgardiner i rätt storlek

De hade inte behövt oroa sig för huruvida de skulle hitta rullgardiner som passade. Ett företag i stan hade nämligen en service som innebar att man kunde få måttbeställd rullgardin. Så bara så där hade de beställt och kunde nu helt enkelt vänta på leverans. De skrattade åt att de först hade gjort en så enkel sak till ett problem.

Veckan därpå kunde de åka och hämta rullgardinerna. De köpte med beslag också så att de kunde hänga upp dem. Joel var duktig med borren så det var gjort i ett nafs. De lila rullgardinerna var vansinnigt snygga och passade perfekt till både väggar och sängkläder. Nu var allt på plats och de kunde pusta ut.