Kategorier
Inredning

Ergonomiska lösningar för kontoret i Stockholm

Hela dagarna sitter man framför sin dator. När man inte gör det finns högar av annat arbete som väntar. Numera kräver kontoren det bästa vår tid kan frambringa för att klara av de ökade kraven.

En av våra största folksjukdomar är muskelvärk. Något som bidrar mer och mer till sjukskrivningar. Som tur är lever man i en tid då det finns en enorm vilja att skapa möbler anpassade för att man lättare ska klara av sin arbetsdag. Höj- och sänkbara stolar har verkligen ökat lavinartat och detsamma gäller skrivborden. Det är enkla lösningar som förbättrar vår hälsa. Genom att kunna variera vår arbetsställning håller ryggar och axlar mycket längre. Dessutom är dessa möbler inte bara ergonomiska, utan oftare än förr kan man välja dessa moderna möbler i olika vackra färger.

Ute i butiken

Det är inte bara på kontoren som det har hänt en del. Numera har snygg design tagit sig ut i våra butiker och köpcenter. Här och var kan man hitta sköna möbler att sätta sig ner och vila på. Det är en lättnad för trötta ben som sprungit i affärer en hel dag. Men de ger inte bara vila utan även en känsla av trivsamhet i våra butiker och väntrum. Visst är det härligt med mångfald? Oavsett om man vill ha gamla klassiska kontorsmöbler eller om man hellre väljer designmöbler så finns det något för alla. Vill man ha nya kontorsmöbler i Stockholm så finns de bara ett telefonsamtal eller mail bort.